Niveau inddeling

A-niveau (8-mands fodbold)

Holdet og spillerne har en rigtig god bold- og spilforståelse – herunder god forståelse for at udnytte hele banen. Spillerne forstår at arbejde sammen som et hold i både angreb og forsvar – selv under stærkt pres fra modstanderne. Holdet evner at tilpasse spillet efter modstanderne og kampens forløb.

B-niveau (8-mands fodbold)

Holdet og spillerne har en god bold- og spilforståelse – herunder forståelse for at udnytte hele banen. Holdet kan spille fint sammen og fungere som et hold i forsvaret. Holdet kan følge en taktik og håndtere at taktikken ændres undervejs i kampen.

C-niveau (8-mands fodbold)

Holdet har en vis boldforståelse og en vis forståelse for sammenspil samt en vis forståelse for at udnytte banens størrelse. Holdet forsøger at arbejde sammen, når der forsvares, og holdet kan følge en grundlæggende taktik under kampen.

D-niveau (5-mands fodbold)

Spillernes tekniske kunnen er begrænset, og man ser kun sjældent dribleture. Holdet har kun en begrænset rumlig forståelse af banen og en begrænset forståelse for at være sammen om at forsvare. Holdet spiller lidt sammen og kan i begrænset grad følge en taktik.

E-niveau (5-mands fodbold)

Spillernes tekniske kunnen er særdeles begrænset, og man ser nærmest aldrig dribleture. Flere af spillerne vil have en meget ringe forståelse af at bruge hele banen, og man ser meget sjældent en spiller løbe i position for en anden. Flere af spillerne vil have en meget ringe forståelse for at forsvare. Holdet som helhed vil ikke kunne følge en taktik.

U-15 (5-mands fodbold)

U-15 rækken er for spillere, der ikke er fyldt 15 år pr. 1. januar 2024. Alle hold må dog gerne have to spillere som er fyldt 15 år i perioden 1. juli – 31. december 2023. 

Stævnepartner

Guldsponsorer

Sølvsponsorer

Bronzesponsorer