Arrangør

Sommerbold på heden arrangeres af Hammerum IF Specialfodbold

Klubben bag årets fodboldfest

Siden 2011 har Hammerum IF Specialfodbold være hele Midtjyllands fodboldklub for børn, unge og voksne med fysiske handicap, udviklingshandicap og generelle indlæringsvanskeligheder. Holdet blev startet af Carsten Sjørvad, hvis dengang 12-årige hjerneskadede søn, Andreas, manglede et hold at spille fodbold på. Fra allerførste træningsdag har Elsebeth Østergaard, hvis søn Jens gik på samme skole, været medtræner.

 

Lige fra starten har vores motto været, at økonomi ikke må være en hindring for at spille fodbold, hvilket er årsagen til at både Sommerbold på heden og Julebold på heden er helt gratis at deltage i.

 

Hammerum IF Specialfodbold har i dag et hold for de allermindste skolebørn (6 år til 11 år) og et hold for unge og voksne. De mindste træner i sommerhalvåret udendørs tirsdag, og i vinterhalvåret trænes indendørs om fredagen. De unge og voksne træner i sommerhalvåret udendørs tirsdag og torsdag, og i vinterhalvåret trænes udendørs om onsdagen og indendørs om fredagen. Vi deltager i Parasport Danmarks landsdækkende turnering og en række andre stævner. 

 

Vi har drenge, piger, mænd og kvinder i alle aldre og med forskellige fysiske og mentale udfordringer. De fleste af vore spillere kommer fra Herning Kommune og Ikast-Brande kommune, men vi har også adskillige spillere, der kører længere for at træne hos os.

 

Har du spørgsmål til arrangørerne, kan du skrive på info@sommerboldpaaheden.dk eller ringe 6155 0474.

 

Klik på logoet for at læse mere om Hammerum IF Specialfodbold.

Trænere: Carsten Sjørvad og Elsebeth Østergaard

Stævnepartner

Guldsponsorer

Sølvsponsorer

Bronzesponsorer