HVEM?

I 2019-udgaven deltog 340 spillere fordelt på 36 hold fra 16 jyske og fynske klubber.i Danmarks største fodboldstævne for børn og voksne med udviklingshandicap. I 2020 tilbyder vi overnatning på skolen lige ved siden af fodboldbanerne.

HVOR?

Kampene afvikles i Hammerum på banerne ved Hammerum-Gjellerup Hallen, Palle Fløesvej 28, 7400 Herning.

HVORNÅR?

Lørdag d. 5. september 2020 – kampstart ca. kl. 9.30 og medaljeoverrækkelse ca. 17.30 til 18.00.

HVORDAN?

Kampene afvikles efter de samme regler som til DHIFs stævner – dog med den undtagelse, at kamplængden er skåret ned. Præcist hvor meget afhænger af antallet af hold. Kommer der andre undtagelser fra de kendte regler vil vi oplyse herom. Vi vil i udgangspunktet afvikle kampe i alle rækker – det vil sige 8-mands fodbold i A-, B- og C-rækkerne og 5-mands fodbold i D-, E- og U15-rækkerne. For at der bliver afviklet kampe i en given række, skal der dog være tilmeldt tre hold.

Selvom vi uddeler medaljer og pokaler er FAIR PLAY en nødvendighed, så vi anmoder kraftigt om, at man efterlever reglerne for fordeling af spillerne på holdene, så vi f.eks. ikke ser E-hold med driblestærke spillere. Er der mange tilmeldte hold i én række deler vi rækken op i to niveauer efter den indledende runde. Alle hold går videre fra den indledende runde til knald eller fald kampene / placeringskampe.

PRIS?

Udgangspunktet for stævnet er, at vi vil have en masse glade fodboldspillere i aktion, og da vores målgruppe ofte ikke har mange penge til rådighed, er det med sponsorers hjælp lykkedes at gøre deltagelse i stævnet fuldstændig gratis. Prisen på kr. 0 inkluderer gratis morgenmad for overnattende hold og gratis frokost for alle deltagende hold. Vore spillere har som alle andre et behov for at opleve fælleskab og have et minde herom, hvorfor alle deltagere også får en erindringsgave med hjem i form af en drikkedunk og en t-shirt.
Stacks Image 4012

Hovedsponsorer

Stacks Image 4017
Stacks Image 4020
Stacks Image 4023

2020 stævnet afvikles med støtte fra Kulturministeriets pulje til
kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen.

Stacks Image 4026