HVEM?

I 2021-udgaven deltog 350 spillere fordelt på 38 hold fra 19 danske klubber.i Danmarks største fodboldstævne for børn og voksne med udviklingshandicap. I 2022 tilbyder vi igen overnatning på skolen lige ved siden af fodboldbanerne.

HVOR?

Kampene afvikles i Hammerum på banerne ved Hammerum-Gjellerup Hallen, Frølundvej 41, 7400 Herning.

HVORNÅR?

Lørdag d. 27. august 2022 – kampstart ca. kl. 9.45 og medaljeoverrækkelse ca. 17.30 til 18.00.

HVORDAN?

Kampene afvikles efter de samme regler som til Parasport Danmarks stævner – dog med den undtagelse, at kamplængden er skåret ned. Præcist hvor meget afhænger af antallet af hold. Kommer der andre undtagelser fra de kendte regler vil vi oplyse herom. Vi vil i udgangspunktet afvikle kampe i alle rækker – det vil sige 8-mands fodbold i A-, B- og C-rækkerne og 5-mands fodbold i D-, E- og U15-rækkerne. For at der bliver afviklet kampe i en given række, skal der dog være tilmeldt mindst tre hold.

Selvom vi uddeler medaljer og pokaler er FAIR PLAY en nødvendighed, så vi anmoder kraftigt om, at man efterlever reglerne for fordeling af spillerne på holdene, så vi f.eks. ikke ser E-hold med driblestærke spillere. Er der mange tilmeldte hold i én række deler vi rækken op i to niveauer efter den indledende runde. Alle hold går videre fra den indledende runde til knald eller fald kampene / placeringskampe.

PRIS?

Udgangspunktet for stævnet er, at vi vil have en masse glade fodboldspillere i aktion, og da vores målgruppe ofte ikke har mange penge til rådighed, er det med sponsorers hjælp lykkedes at gøre deltagelse i stævnet fuldstændig gratis. Prisen på kr. 0 inkluderer gratis morgenmad for overnattende hold og gratis frokost for alle deltagende hold. Vore spillere har som alle andre et behov for at opleve fælleskab og have et minde herom, hvorfor alle deltagere også får en erindringsgave med hjem i form af en drikkedunk og en t-shirt.
Stacks Image 4012

Hovedsponsorer

Stacks Image 4039
Stacks Image 4042
Stacks Image 4045
Stacks Image 4048
Stacks Image 4063
Stacks Image 4068

2022 stævnet afvikles med økonomisk støtte fra Edith & Godtfred Kirk Christiansens Fond og den lokale byfest organisation, KSU (Knyt Sammen Ugen), der hvert år genererer betydelige beløb til idrætten i Hammerum og Gjellerup

Stacks Image 4026